Toni Prostran: "Spreman sam zamijeniti Roka"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 5.4.2009 u 7:24.
ZDNews.hr

Toni Prostran Foto: ZadarSport (arhiva)


"Konačno će dobiti pravu priliku", "A sad hrabro Toni, mi smo uz tebe", "Toni nisi ni mogao poželjeti bolju priliku da pokažeš što znaš i možeš.", "Daj Bože da te svi budemo hvalili nakon utakmice sa Cibonom!Sretno Toni!" – samo su neki od komentara napisani na našem forumu u temi Tonija Prostrana, a upućeni kao podrška mladom razigravaču Zadra koji će, ako je pravde, u utorak zaigrati kao prvi razigravač Zadra u utakmici sa Cibonom.

Toni je u razgovoru za ZadarSport skromno kazao kako nije još uvije sigurno hoće li upravo on u utorak biti prvi razigravač Zadra, napomenuvši kako Zadar u momčadi ima i Marka Cara. Kazao je i kako mu je jako žao zbog ozljede svog suigrača Roka Stipčevića te je dodao kako se nada da će se Rok što prije vratiti treniranju i igranju.

Na žalost tebe i tvojih suigrača, Rok se, kao što već znaš, ozljedio. Što reći, Rok kaže da je već pričao s tobom i da te ohrabrio... prema svemu sudeći postaješ prvi razigravač momčadi?

- Pa dobro, još ne znamo jesam li ja prvi razigravač jer je u momčadi i Car, ali eto, jako mi je žao što se to dogodilo Roku i nadam se da će mu ta ozljeda brzo proći jer ove sezone igra odlično. što se tiče pripreme, ja se za svaku utakmicu pripremam kao da ću igrati 40 minuta, pa tako i za utakmicu s Cibonom. Ono što navijačima i gledateljima mogu obećati je to da ću dati sve od sebe i nadam se da ću uspjeti dobro zamijenit Roka.

Dugo si čekao svoju šansu... da li si pod ikakvim pritiskom s obzirom da svi od tebe očekuju odličnu partiju, no to ne dolazi odmah, treba proći neko vrijeme...

- Pa naravno da neće odmah doći vrhunska igra i toga moraju biti svi svjesni. Moram priznati da jesam pod malim pritiskom, ali kad počne utakmica, to će nestati i moram se koncentrirat isključivo na igru da napravim najbolje što trener od mene traži.

U utakmici protiv Cibone, naravno, kao i u svakoj utakmici idete nap objedu. Kolike su po tebi šanse Zadra do dobije Cibonu i koje su vaše prednosti?

- Šanse su 50-50, nadam se da ćemo mi igrati pred punom dvoranom i to je nasa velika prednost, ali ne vidim neku razliku između nas i Cibone. Mislim da ce biti izjednačena utakmica i da ce odlučivat jedna ili dvije lopte. Moja poruka Tornadu je da dođu u što je moguće većem broju i da nam daju podršku tako da skupa 'skinemo' Cibonu. – za kraj će Prostran.

Hoće li trener Zadra Zmago Sagadin uistinu odreagirati 'muški', pa Prostranu pružiti toliko čekanu priliku - pokazat će se već u utorak 7. travnja kada košarkaši Cibone u utakmici 5. kola gostuju u Zadru. Utakmica Zadra i Cibone na rasporedu je od 18 sati.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.