Ekskluzivno: Stipčević radi frakture lijeve ruke propušta utakmicu s Cibonom
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 4.4.2009 u 19:18.
ZDNews.hr

Akcija nakon koje je Rok Stipčević završio sa slomljenom rukom Foto: ZadarSport (Sebastian Govorčin)


Crno se piše košarkašima Zadra ovih dana. Nakon što je jučer Zadar ispao iz Eurokupa porazom od Bilbaoa (76-67), Rok Stipčević, prvi razigravač zadarske momčadi danas se neugodno iznenadio kada je doznao da u sljedećih sedam do deset dana neće moći trenirati ni igrati s prvom momčadi. Naime, kako ekskluzivno doznajemo, nakon što je jučer pao kada je išao na polaganje preko Drage Pašalića, Rok Stipčević instantno je dobio frakturu ruke, no za to nije znao sve do danas kada je obavio liječnički pregled. Nakon pada, stisnuo je zube te je nastavio igrati…

Sedam do deset dana bez Stipčevića

- Što reći, svi smo još uvijek potreseni radi poraza u Torinu. Danas kada smo se vratili u Zadar otišao sam s medicinskom ekipom KK Zadar (dr. Srzentić i fizioterapeut Babić) na liječnički pregled gdje mi je dijagnosticirana fraktura metakarpalne kosti. Za vrijeme utakmice s Bilbaom išao sam na polaganje preko Drage Pašalića i nezgodno sam pao na pod. Nastavio sam igrati iako sam osjećao vrlo jaku bol, stisnuo sam zube i pokušao pomoći svojoj momčadi što je više bilo moguće. Sada kad sam kod kuće bol je također dosta jaka i nadam se da će uskoro biti dobro – kazao je Stipčević u ekskluzivnom razgovoru za ZadarSport.

Toni Prostran prvi razigravač

- Radi frakture kosti neću moći trenirati s momčadi sedam do deset dana i uvjeren sam da će me Toni Prostran dobro zamijeniti. Već sam razgovarao s Tonijem i ohrabrio sam ga. On će mene zamijeniti i uvjeren sam da će odlično odraditi posao koji će trener Sagadin pred njega staviti. Mislim da Toni ima kvalitetu i da će me dobro zamijeniti- za kraj nam je kazao potreseni Stipčević.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.