VIDEO - Sagadin i Perić: "Bilbao je zasluženo slavio"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 4.4.2009 u 18:01.
ZDNews.hr

Zmago Sagadin Foto: ZadarSport (Sebastian Govorčin)


Košarkaši Zadra nažalost nisu uspjeli spasiti sezonu. U četvrtfinalu Eurocupa poraženi su od ekipe Iurbentia Bilbaa rezultatom 76:67. Iako su favoriziranim Španjolcima pružili i više nego solidan otpor okrnjeni Zadrani nisu uspjeli doći do iznenađenja i izbaciti i drugog španjolskog predstavnika sa turnira u Torinu.

Evo što je nakon utakmice kazao trener Zadra Zmago Sagadin.

- Oni su izuzetno dobro pogodili prvih nekoliko šuteva i to nisu bili laki šutevi, pogodili su prvih četiri, pet izuzetno teških šuteva, dvije teške trice… iznenađujuće dobro su sve pogađali od samog početka, ali to nije presudilo, mi smo se vratili i stigli smo ih. Kada smo se vratili na 53-51 tada je za mene utakmica počela , jer meni je bilo jasno da mi ne možemo cijelo vrijeme tako slabo gađati, počeli smo nešto pogađati, spojili smo nekoliko 'penala', a onda smo opet strahovito pali. Izuzetno smo loše izvodili 'penale', promašili smo ih čak 11. Da smo bolje pucali 'penali', pošto je utakmica bila 'knap', vjerojatno bi bili u igri do samog kraja. Misli mda su moji igrači u fizičkom smislu dali svoj maksimum, da su se borili svim srcem, tri, četiri igrača su ispala sa pet faulova, tako da nikome ne mogu reći da nije fizički dao svoj maksimum – kazao je Sagadin.

Najbolji u redovima Zadra bio je Hrvoje Perić sa 17 postignutih koševa.

- Borili smo se, dali smo sve od sebe, no to večeras nije bilo dovoljno. Mislim da smo imali očajnu šutersku večer, promašili smo previše slobodnih bacanja, čak 11, šut za tri je također bio katastrofalan, Bilbao je igrao agresivno, na rubu faula. Prvo poluvrijeme su im svirali te faulove, a u drugom dijelu se promijenio sudački kriterij, mi smo ostali bez tri bitna igrača zadnjih pet minuta, ali bez obzira na to mislim da je Bilbao zasluženo slavio – zaključio je razočarani Perić.

Izjave Zmage Sagadina i Hrvoja Perića poslušajte klikom ovdje.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.