VIDEO - Zebić: "Pritisnuti Rijeku od početka i tražiti rani gol"
Piše: Televizija Vox i ZadarSport | Objavljeno 3.4.2009 u 19:04.
ZDNews.hr

Dalibor Zebić Foto: ZadarSport (Arhiva)


Poslije nastupa hrvatske nogometne reprezentacije, u nedjelju se nastavlja domaće prvenstvo. Nogometaši Zadra na Stanovima dočekuju momčad Rijeke koju ove sezone još nisu pobijedili. Na domaćem terenu Zadrani više ne smiju prosipati bodove. Gubitak i jednog boda mogao bi ih stajati prvoligaškog statusa.

U stručnom stožeru na Stanovima zadovoljni su pristupom treninzima, a obzirom da su svi igrači spremni, konkurencija za prvi sastav, ali i za klupu je - velika.

- Riječani stalno kukaju kako nemaju gdje trenirati, no to nas ne smije opteretiti, jer kako god bi netko tako došao kukajući. Ušli smo dobro u utakmicu protiv Cibalije, Zagreba i nadamo se da ćemo protiv Rijeke. Znamo što nam je činiti, u utakmicu trebamo ući agresivno i tražiti rani gol, jer samo tako možemo i znamo igrati kod kuće – istaknuo je Zebić.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.