Torino: Zadrani spremi za utakmicu!
Piše: Televizija Vox i ZadarSport | Objavljeno 3.4.2009 u 18:55.
ZDNews.hr

Jere Macura Foto: ZadarSport (arhiva)


Košarkaši Zadra večeras u 21 sat u Palasport dvorani u Torinu igraju četvrtfinalni susret Eurokupa protiv španjolske momčadi Iurbentie iz Bilbaa. Na Final eightu nema laganih protivnika, a svoj put prema polufinalu Zadrani će morati tražiti preko Bilbaa kojeg predvodi tercet Hrvata; Pašalić, Markota i Banić.

Hendikep Sagadinove momčadi svakako je izostanak Vladimira Boise koji nema pravo nastupa u Eurokupu. Zadar i Hemofarm u Torinu brane čast NLB lige. Klub iz Vršca već je napravio korak naprijed i plasirao se u polufinale pobijedivši ruski Dinamo u jučerašnjoj utakmici. Hrvatski prvak večeras će pokušati naći svoje mjesto među 4 najbolje momčadi Eurokupa.

- Čim su u sredini Španjolske lige, vrlo je vjerojatno da se radi o vrlo dobrom timu. Prošle godine su imali bolju sezonu, ali ove godine su još uvije u borbi za ulaz na playoff. Specifikacije tog tima su da u njemu igra jednak broj Hrvata i Španjolaca, tu je Banić kao prvi igrač, po meni, tu su i Pašalić i Markota i imaju tri playmakera koji su iz Španjolske, Salgado, Guardia centar te Vazquez, stari mačak, šuter – kazao je Sagadin.

Opširnije uz izjavu trenera Sagadina u video prilogu!

Utakmica je na rasporedu u 21 sat.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.