VIDEO - Tornado predstavio spomen ploću u čast Hrvoju Ćustiću
Piše: Televizija Vox i ZadarSport | Objavljeno 2.4.2009 u 15:22.
ZDNews.hr


Zauvik pamtit će ti ime - iskazano je sjećanje Udruge navijača Tornado na spomen ploči koju su danas otkrili na grobu Hrvoja Ćustića u Murvici, povodom obilježavanja prve godišnjice smrti mladog nogometaša Zadra. Navijačku zastavu, kojom je bila prekrivena spomen ploča, pripadnici Tornada predali su obitelji Hrvoja Ćustića.

Tijekom današnjeg dana premijerno će se izvesti i pjesma „12. anđeo" koju je u spomen na Hrvoja Ćustića, napisao i skladao Romeo Santini, a koja je poslije njegove smrti dovršena uz pomoć Tornada. Sutra, na prvu obljetnicu Hrvojeve smrti, u crkvi u Murvici bit će služena Sveta misa zadušnica, a prethodno će izaslanstvo Nogometnog kluba Zadar zapaliti svijeće na igralištu Stanovi i položiti cvijeće na Hrvojev grob. Najavljen je i dolazak brojnih delegacija klubova Prve HNL, kao i glavnog tajnika HNS-a Zorislava Srebrića.

-U svoje ime i u ime svojih suigrača ja im se (Tornadu) zahvaljujem na ovako velikom činu, mislim da ovakvo postavljanje ploče u znak sjećanja i zahvale Hrvoju je njihova velika gesta i ja im se ovom prilikom zahvaljujem – kazao je kapetank NK Zadar Jakov Surać.

Opširnije uz izjave predstavnika Tornada i NK Zadar u video prilogu.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.