VIDEO - Zadrani otputovali u Torino
Piše: Televizija Vox i ZadarSport | Objavljeno 1.4.2009 u 19:34.
ZDNews.hr


Košarkaši Zadra čitav su ovaj tjedan posvetili pripremama za nastup na završnom turniru Eurokupa u Torinu. Danas su krenuli na put u Italiju, gdje svoju prvu utakmicu igraju u petak u 21 sat protiv španjolske momčadi Bilbaa.

Subotnji poraz u domaćem prvenstvu od Zagreba, pa ostavka predsjednika Kristijana Magaša, ponovo su uzdrmale i onako krhke zadarske redove. A kako će se snaći na europskim terenima protiv respektabilnih suparnika, pokazat će prva četvrtfinalna utakmica.

- Dosta smo kazeta gledali, kao što je i trener rekao njihova najbolja prednost je brzina jer se dobro kreću u napadu, bit će teško igrati protiv njih, no probat ćemo ih zaustaviti. Oni igraju 'timski', nemaju nekog posebnog igrača koji se ističe, osim Banića kojega poznamo jer smo s njim igrali godinu dana – kazao je Gečevski.

Doma su ostali pomoćni trener Ivan Barančić, Pavle Marčinković i Vladimer Boisa, koji nema pravo nastupa u Eurokupu.

Opširnije uz izjavu Todora Gečevskog u video prilogu!

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.