Desmon Farmer radi neisplaćenih dugovanja napustio Zadar
Piše: Petar Čakarun | Objavljeno 1.4.2009 u 5:25.
ZDNews.hr

Desmon Farmer Foto: ZadarSport (Arhiva)


Desmon Farmer više nije član KK Zadar. Vijest je ovo koja se poput munje proširila Kalelargom jučer navečer. Kako doznajemo od samog Farmera, KK Zadar nije mu isplatio niti jedne kune otkako je stigao u Zadar, a kako sam Farmer napominje, u ugovoru ima kaluzulu po kojoj može otići iz kluba u bilo kojem trenutku ukoliko mu klub unutar 15 dana ne podmiri sva dugovanja.

Kako se to nije dogodilo punih mjesec i pol dana otkako Farmer živi u Donatovom gradu, Amerikanac je sinoć napustio Zadar te se zaputio u Los Angeles.

"Otkako sam u Zadru nisu mi platili niti jedan dolar. Stalno su me uvjeravali kako nešto nije u redu s računom, no ja sam tri puta sve provjeravao preko svoga agenta i s računom je sve apsolutno u redu. Klub se prema meni ponio neprofesionalno i uz sve to su me bezočno lagali.

Jasno mi u ugovoru piše ukoliko me ne plate unutar 15 dana da sam slobodan igrač i da mogu otići. Čekao sam mjesec dana, i više, no jednostavno su me izigrali. Vraćam se nazad u Los Angeles i kao slobodan igrač ću potpisati za Dakota Wizardse koji se natječu u NBA razvojnoj ligi" - za kraj je kazao Farmer u ekskluzivnom razgovoru za ZadarSport.

KK Zadar tako je ostalo bez jako važne karike uoči odlaska u Torino na odigravanje Final eighta, završnog turnira Eurokupa. Naime, Zadar osim Damira Rančića na šuterskoj poziciji nema niti jednog igrača i pitanje je na koji način i kako Zmago Sagadin misli i može zamijeniti Desmona Farmera.

Uzmemo li u obzir kako ni Vladimer Boisa nema pravo nastupa u Torinu, šanse Zadra da prođe korak dalje u Eurokupu sada su ravne nuli.

Da ironija bude veća, Desmon Farmer postat će momčadski kolega nesuđenom igraču Zadra koji još uvijek ima važeći ugovor s prvakom Hrvatske, Romelom Beckom.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.