Branko Ljubičić: "Giuseppe Giergia nije generalni menadžer kluba"
Piše: H.B. | Objavljeno 31.3.2009 u 23:30.
ZDNews.hr

Mario Bebić, Rajko Zurak, Branko Ljubičić i Dino Perović Foto: H.B.


Branko LjubičićCilj: Izboriti NLB ligu i biti među tri u PH

- Nitko nema čarobni štapić i instant rezultat nije moguć. Treba proći određeno vrijeme, kako je naš predsjednik Zurak kazao i treba pripremiti dobre temelje za narednu sezonu. Naš cilj je da se plasiramo dogodine u NLB ligu i da budemo prvi, drugi ili treći u prvenstvu, a u Torinu što bude - kazao je Ljubičić.
Novo, četveročlano koordinaciono tijelo (Rajko Zurak, Dino Perović, Branko Ljubičić i Mario Bebić) koje upravlja s KK Zadar danas je održalo sastanak s igračima i stručnim stožerom kluba. Igračima je obećano da će im se ubrzo isplatiti dio dugovanja, a od istih su novi članovi koordinacijskog tijela dobili obećanje kako će u Torinu "ostaviti srce na parketu".

U razgovoru za ZadarSport glasnogovornik "četvorke", Branko Ljubičić kazao je kako igrači nisu imali pitanja, a što se tiče sastanka kojega su nakon sastanka s igračima i stručnim stožerom održali s predstavnicima Tornada, Ljubičić je kazao kako su mu predstavnici navijačke skupine kazali kako će klub imati podršku s tribina te kako se vraćaju na tribine.

Možete li nam kazati što se događalo i o čemu ste razgovarali na današnjem sastanku s igračima i stručnim stožerom KK Zadar?

- Predsjednik ovog koordinacionog tijela je igračima izrazio želju da uspiju, pokušao ih je na jedan način motivirati, bio je tu prisutan i trener Zmago Sagadin. Igrači nisu imali nikakva velika pitanja i obećali su da će u Torinu ostaviti srce na parketu, a hoće li to biti dovoljno za prolaz Bilbaa to ćemo tek vidjeti. Tko sretniji od nas da prođemo dalje, nismo bez šansi, a što je najvažnije, i oni su svjesni toga.

A sastanak s Tornadom?

- Što se sastanka s Tornadom tiče, oni se, prema riječima njihovih vođa vraćaju u dvoranu na Višnjiku i oni će pokušati sa svojom podrškom doprinijeti cilju kojega smo mi postavili na početku sezone, a to je biti najmanje među tri momčadi ili u finalu domaćeg prvenstva.

Giuseppe Giergia je po službenoj dužnosti generalni menadžer kluba, za koji dio posla je on sada zadužen, nakon što je predstavljeno novo koordinacijsko tijelo?

- Pino Giergia po službenoj dužnosti nije generalni menadžer kluba, sve što se u klubu radi i odlučuje u rukama je ovog novog četveročlanog koordinativnog tijela, a svi ostali moraju slušati nas četiri koje je Uprava kluba ovlastila, prema tome, nema jačeg čovjeka od ovog četveročlanog predsjedništva – kazao je Ljubičić.

Na naš upit koju funkciju u klubu obnaša Giuseppe Giergia, ako nije generalni menadžer kluba kako navodi Ljubičić dobili smo zanimljiv odgovor.

- Giuseppe Giergia je legenda ovog kluba i kao takav će uvijek biti legenda, a o njegovom poslovnom statusu u klubu odlučit će se unutar mjesec dana kada ćemo u javnost izaći s više informacija. Prvo treba snimiti cijelu situaciju, a tek onda donositi odluke – zaključio je Ljubičić.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.