VIDEO - Rajko Zurak: "Cilj ove komisije je imati pod kontrolom situaciju unutar i oko kluba"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 31.3.2009 u 21:05.
ZDNews.hr

Rajko Zurak


Na današnjoj izvanrednoj skupštini KK Zadar prihvaćena je neopoziva ostavka Kristijana Magaša, Uprava KK Zadar imenovala je četveročlanu komisiju koja će do izbora novog predsjednika voditi klub. To su Dino Perović, Rajko Zurak (predsjednik skupštine), Branko Ljubičić i Mario Bebić.

Nakon sastanka, novinarima se obratio predsjednik četveročlane komisije Rajko Zurak koji je kazao kako će svaki član novoizabrane komisije imati svoje zadaće, a primarni cilj je držati pod kontrolom situaciju unutar i oko kluba, kazao je Zurak.

- Upravni odbor je na sjednici donio odluku da bi klub do sazivanja izvanredne ili izborne skupštine vodstvo kluba činili nas četvorica (Dino Perović, Rajko Zurak, Branko Ljubičić i Mario Bebić. op.a.) kao jedno kolektivno tijelo, a to možemo nazvati i tehničko tijelo ili komisija kluba koja je od Uprave KK Zadar imenovana. Svi članovi ove komisije će imati svoja zaduženja i funkcionirat ćemo kao kolektivno tijelo. Glavni i primarni cilj ovog tijela je imati pod kontrolom situaciju unutar i oko kluba – rekao je Zurak okupljenim novinarima.

Opširnije uz izjavu predsjednika četveročlane komisije Rajka Zuraka u video prilogu!

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.