Kristijan Magaš podnio ostavku na mjesto dužnosti predsjednika KK Zadar
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 30.3.2009 u 15:28.
ZDNews.hr

Kristijan Magaš Foto: ZDS (arhiva)


Kristijan Magaš više nije predsjednik KK Zadar podnio je neopozivu ostavku na mjesto predsjednika Košarkaškog kluba Zadar radi, kako je u priopćenju kazao – narušenih odnosa u Upravi KK Zadar.

- Dajem neopozivu ostavku na mjesto Predsjednika Košarkaškog kluba Zadar zbog opće situacije u Klubu, tj. zbog narušenih odnosa u Upravi Kluba uslijed kojih nisam naišao na podršku određenih ljudi iz Uprave. Sve je to negativno utjecalo na funkcioniranje Kluba, te sam došao do zaključka da je moja ostavka najpovoljnije rješenje za nastalu situaciju, te da će pridonijeti ostvarenju postavljenih ciljeva, što mi je želja i obveza. Koristim ovu priliku zahvaliti se svim građanima Zadra, navijačima KK Zadar i suradnicima koji su mi tijekom obnašanja dužnosti davali podršku u radu – stoji u pismu koje je stiglo na redakciju portala ZadarSport.

Nakon odlaska Romela Becka, Marlona Garnetta, Malika Dixona, Dejana Ivanova i Ace Petrovića, samo nekoliko dana uoči odlaska košarkaša Zadra na završni turnir u Torino, klub je ostao i bez predsjednika.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.