VIDEO - Borik bolji od Zaboka 93:82
Piše: Kosarka.hr | Objavljeno 29.3.2009 u 17:18.
ZDNews.hr

Mate Mrva Foto: ZadarSport (arhiva)


Puntamičani su se na vrijeme vratili pobjedama. Nakon dva uzastopna poraza nastavili su uspješnu plovidbu Ligom za ostanak trijumfom nad Zabokom 93:82.

Vrlo uvjerljiva i autoritativna igra domaćeg sastava nije dopustila Zabočanima da dođu do pozitivnog ritma kojim bi se držali barem u egalu. Do 14. minute upravo je to bio slučaj. Rezultat 32:31 bilo je najbliže do čega su gosti došli.

Serijom 17-6 Zadrani su pobjegli na najvećih 49:37, a upravo je tu negdje bila razlika koju su domaći održavali. Zabočani su posustali pred kraj utakmice, pa je prednost porasla i na najvećih 91:69. Borik je ovom pobjedom zadržao na drugom mjestu Lige za ostanak, odmah iza vodećeg Alkara koji je također danas slavio pobjedu.

Roko Čiklić je sa 16 poena predvodio pobjedničku momčad, solidnim partijama pridodali su mu se Žorž s 14 i Grgurović s 13 poena. Čavić je s 16 koševa bio najbolji u momčadi Zaboka.

Opširnije uz izjave trenera u video prilogu

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.