Hrvoje Perić: "Postalo je frustrirajuće gubiti na gostujućim parketima"
Piše: H.B. | Objavljeno 29.3.2009 u 6:52.
ZDNews.hr

Hrvoje Perić Foto: ZDS (arhiva)


Nakon što su košarkaši Zadra sinoć poraženi u Trnskom od Zagreba rezultatom – razgovarali smo s Hrvojem Perićem, igračem Zadra koji je kazao je postalo frustrirajuće gubiti na gostujućim parketima. Perić je u razgovoru za ZadarSport kazao i kako je njegovim suigračima, ali i njemu - falilo pameti i koncentracije u utakmici sa Zagrebom, svoje šanse su imali, no nisu ih iskoristili…

- Očekivali smo pobjedu opet se dogodilo ono što nismo nikako htjeli, a to je poraz. Postalo je frustrirajuće gubit u gostima. što se tiče utakmice, imali smo šanse koje nismo zanali iskoristiti, mogu slobodno kazati kako nam je falilo malo pameti i koncentracije, ali nismo znali uzeti pobjedu i Zagreb je zasluženo slavio – kazao nam je Perić.

Analiza utakmice

- Teško mi je reći sad ovako vruće glave bilo što. Treba napraviti analizu utakmice i nakon toga ćemo moći nešto pametnije kazati kada sve izanaliziramo u detalje – kratko je kazao Perić.

'Do kraja se još svašta može dogoditi'

- Svašta se može dogoditi do kraja regularnog dijela prvenstva, tek je drugo kolo završilo, a ima još 12 utakmica do playoffa. U sportu je sve moguće, a utakmicama moramo pristupati pojedinačno i treba ići iz utakmice u utakmicu – zaključio je razočarani Perić.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.