Tome Ružić: "Učinit ćemo sve što je u našoj moći da pobijedimo u Trnskom"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 28.3.2009 u 0:50.
ZDNews.hr

Tome Ružić Foto: ZadarSport (arhiva)


Prijenos na HRT 2

Utakmica 2. kola Lige za prvaka između Zagreba i Zadra je na rasporedu u 17 sati i 10 minuta, a izravan televizijski prijenos osiguran je na HRT-ovom drugom programu.
Košarkaše Zadra u subotu 28. ožujka očekuje utakmica 2. kola Lige za prvaka u kojoj izabranici Zmage Sagadina odlaze na gostovanje kod Zagreba u Trnsko. Tada pod vodstvom Denisa Pleslića, košarkaši Zadra prije nešto više od mjesec i pol dana doživjeli su poraz (u NLB ligi) od Zagreba (79:70 ) u Trnskom koji je, kasnije će se pokazati - (uz poraze od Heliosa i Vojvodine) bio koban po Zadrane koji se niti nakon 26 kola nisu plasirali na Final four NLB lige. Danas su Zadrani željni osvete, a po riječima Tome Ružića, sve će učiniti da se u Krešin dom vrate s nova dva boda.

'Dužnici iz Trnskog'

- Dužnici su nam Zagrebaši, oni su jedna od momčadi koja nas je porazila u NLB ligi na svom terenu, a radi tog i nekih ostalih poraza se nismo plasirali na Final four. Moramo im uzvratiti za taj poraz i moramo im pokazati da smo mi kvalitetnija i spremnija momčad. Na nama je da s dobrim igrama uhvatimo što je moguće bolju poziciju za playoff.

'Učinit ćemo sve da pobijedimo'

- Zagreb je momčad koja nema strance, imaju sve Hrvatske igrače, a u zadnje vrijeme, po meni, igraju sve bolje i bolje, a na nama je da ih stisnemo i da pokušamo zaustaviti njihove najbolje igrače, što se tiče napada to su Tomić i Mulaomerivoć koji su nosioci igre Zagreba. Imaju oni još kvalitetnih igrača, tu su Štimac, Krstić, Vladović… biti će jako teško no učinit ćemo sve što je u našoj moći da pobijedimo.

'Zadržati prvu poziciju'

- Pomalo bi sve trebalo početi sjedati na svoje mjesto, osim standardnih, trener ima još neke nove zamisli i ja se nadam da ćemo do utakmice sa Zagrebom biti uigrani, ubiti uvjeren sam u to i nadam se našoj pobjedi i zadržavanju prvog mjesta na tablici - zaključio je Ružić

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.