VIDEO - Sagadin: "Moj tim će sutra letjeti po terenu"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 27.3.2009 u 13:39.
ZDNews.hr

Zmago Sagadin


Košarkaši Zadra sutra s početkom 17 sati igraju utakmicu drugog kola Lige za prvaka Hrvatske, a odlaze u goste momčadi Zagreba. Zagrebaši nemaju problema s novim pravilom HKS-a koje kaže kako samo dvojica stranaca iz jedne momčadi mogu biti na terenu istovremeno, dok je to kod Zadra potpuno druga priča. Trener Zadra Zmago Sagadin na današnjoj press konferenciji uoči odlaska u Zagreb kazao je kako je njegova momčad dodatno motivirana jer su upravo od Zagreba izgubili jednu od ključnih utakmica zbog koje Zadrani nisu otišli na završni turnir NLB lige.

- U glavama mojih igrača prisutna je velika želja da se revanširamo za poraz od prije mjesec i pol dana, svi igrači su vrlo angažirani na treninzima. Jasno je da je Zagreb respektabilan protivnik, a tu je još i taj motiv za revanš, tako mislim da će sutra moj tim letjeti po terenu, mislim da će dati svoj maksimum. Napravit ćemo sve što je u našoj moći da dobijemo tu utakmicu i da se revanširamo Zagrebu –
kazao je u najavi utakmice trener košarkaša Zadra Zmago Sagadin.

Sagadin neće moći računati na usluge mladog razigravača Tonija Prostrana koji je na jednom od posljednjih treninga uoči putovanja u Zagreb dobio udarac koji je izazvao hematom na desnoj nozi, a vesela vijest za Zadrane je da se u momčad vraća kapetan momčadi Todor Gečevski koji je radi ozljede prsta preskočio utakmicu prvog kola Lige za prvaka između Zadra i Svjetlosti. Na mjestu razigravača prva zamjena Roku Stipčeviću biti će Marko Car.

Utakmica se igra sutra, u subotu s početkom u 17 sati.

Opširnije uz najavu trenera Zadra Zmage Sagadina u video prilogu!

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.