VIDEO - Plantakov debi na klupi Borik Puntamike
Piše: Televizija Vox | Objavljeno 25.3.2009 u 15:32.
ZDNews.hr

Neven Plantak Screenshot: Televizija Vox


Drugi zadarski prvoligaš, Borik Puntamika, u 3. kolu Lige za ostanak večeras u 19 sati gostuje kod zagrebačke Dubrave. Puntamičani se nalaze u nimalo zavidnoj situaciji. Neočekivani poraz iz prošlog kola i promjena trenera obilježili su protekli tjedan.

Tihomir Bujan brzo se preselio iz Jazina na Višnjik i ostavio svoj dojučerašnji klub u bitci za ostanak u prvoligaškom društvu. Njegovo mjesto zauzeo je Neven Plantak koji je do sad bio trener juniorske momčadi i škole košarke, a nepredviđene su ga prilike gurnule u vatru. Poraz od Alkara u Jazinama zakomplicirao je situaciju Puntamičanima koji će za osiguranje ostanka u društvu najboljih morati tražiti koju pobjedu na gostujućim utakmicama. Prva je prilika današnji susret protiv Dubrave u Zagrebu.

U preostalih 8 kola Borik će 3 odigrati doma dok će u 5 utakmica biti gosti. Nakon Dubrave, u 4. kolu u Jazinama će ugostiti momčad Zaboka.

Opširnije uz izjavu trenera Plantaka u video prilogu

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.