Zadar ugasio Svjetlost
Piše: Matej Lordanić | Objavljeno 24.3.2009 u 23:21.
ZDNews.hr

Jere Macura Foto: ZadrSport (arhiva)


Košarkaši Zadra su bez imalo problema pred oko 500-tinjak gledatelja u Dvorani Kreše Ćosića deklasirali Svjetlost iz Slavonskog Broda rezultatom 116:71. Igrači Zmage Sagadina su od početka krenuli silovito i nakon samo nekoliko minuta stvorili dvocifrenu razliku koju su do kraja samo povećavali.

Razlika je u nekoliko navrata prelazila čak i 50 poena, da bi na kraju došlo do malog opuštanja, pa su Brođani na koncu smanjili na -45. Ova je utakmica predstavljala samo lakši trening za Sagadinove igrače koje u subotu očekuje puno teži ispit – momčad Zagreba.

Trener Zadra je u ovoj utakmici pružio priliku svim igračima osim ozlijeđenog kapetana Todora Gečevskog, a najviše su se istaknuli Rančić sa 23 poena (pet trica), Macura sa 19 (valorizacija 24) i Perić sa 18. Kod gostiju Rimac je postigao 18, a Budimir 16.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.