Judo: Pojedinačno PH za kadete i kadetkinje
Piše: ZDS | Objavljeno 24.3.2009 u 22:11.
ZDNews.hr


Proteklog vikenda, 21.ožujka održano je Prvenstvo Hrvatske u konkurenciji mlađih kadeta i mlađih kadetkinja. U organizaciji judo kluba "Mladost" iz Osijeka na prvenstvu je nastupilo preko 250 mlađih kadeta i mlađih kadetkinja iz 30 klubova.

Judo klub "Zadar" je na ovom prvenstvu nastupio sa 5 natjecatelja i osvojio dva treća mjesta. Medalje su osvojili Jurica Mustać u kategoriji do 66 kilograma i Šime Šušić u kategoriji do 46 kilograma. Za judo klub "Zadar" još su nastupili: Martina Kelava, Jure Župan i Ante Kovačević. Također, proteklog vikenda, Stipe Mustać član judo kluba "Zadar" i potencijalni reprezentativac Hrvatske nastupio je na 16. Međunarodnom EJU Kadetskom Marmara judo turniru u Istambulu.

Na ovom jakom turniru Stipe je ostvario dvije pobjede i dva poraza. Mlađi kadeti i kadetkinje nastupali su pod vodstvom trenera Stipe Grgasa i Dragana Kneževića, dok je Stipe Mustać nastupao pod vodstvom Hrvatskog judo saveza.

Šime Šušić

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.