Prostran: "Bolji smo od Svjetlosti, ali to moramo i pokazati na parketu"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 24.3.2009 u 13:57.
ZDNews.hr

Marčinković i Prostran - danas ćw vjerojatno obojica zaigrati... Foto: ZadarSprot (arhiva)


Košarkaše Zadra danas očekuje utakmica prvog kola Lige za prvaka (PH) u kojoj im u goste stiže momčad Svijetlost Broda. U razgovoru za ZadarSport Toni Prostran kazao je kako je Zadar bolji, no naglašava kako se to treba dokazati na terenu. U momčadi Svjetloti Prostran je istakao playmakera Norca za kojega drži da je dobar razigravač.

'Pripaziti Norca'

- Treba se sada okrenuti Ligi za prvaka, prvu utakmicu igramo protiv Svjetlosti, u utakmicu trebamo ući ozbiljno i angažirano, a da smo bolji, to moramo pokazati na terenu. Svjetlost ima nekoliko dobrih igrača, jedan od njih je i njihov playmaker Norac, no ipak sve ovisi o nama i na koji način ćemo ući u utakmicu.

'Žestoko do Torina'

- Do Torina ćemo vježbati dosta žestoko kako bi do tog završnog turnira ušli u neku formu, vježbamo nekoliko različitih varijanti obrana. Moramo se strpiti i pričekati da prođe Torino, a nakon toga slijedi play-off PH.

Cedevita može iznenaditi

- Tu su četiri momčadi iz NLB lige i Cedevita, to su momčadi koje će se boriti za prva tri mjesta koja vode u NLB ligu, mislim da mi i Cibona odskačemo od ostalih momčadi, a tu bih dao prednost i Cedeviti koja, prema mom mišljenju može iznenaditi svih. Cedevita ima odličnu momčad, pogotovo sada jer im je došao novi playmaker Cummings, ako im se Bradley vrati uskoro.. tu je i Garnett, stvarno imaju dobru momčad i mislim da će svima biti neugodan protivnik - za kraj će Prostran

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.