VIDEO - Tiho Bujan: "Mislim da je ovo temelj prave suradnje Zadra i Borika"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 23.3.2009 u 12:52.
ZDNews.hr

Tiho Bujan Video, Screenshoot: Televizija VOX


Tiho Bujan i službeno je novi pomoćni trener KK Zadar. Bujan je u svojoj trenerskoj karijeri već bio na klupi Zadra, također kao pomoćnik dok su u KK Zadar glavni treneri bili Danijel Jusup i Ivica Burić. Evo što je kazao Bujan nakon jutrošnjeg treninga.

-Na poziv gospodina Sagadina relativno brzo je postignut dogovor i ja sam tu na obostrano zadovoljstvo. Postigli smo dogovor s KK Borik Puntamika jer ipak se svi klubovi u ovom gradu na neki način rade u funkciji KK Zadar, tako su ljudi iz Borika razumjeli taj poziv i reagirali su tako kako jesu, znači, dozvolili su meni da dođem ovdje (u KK Zadar, op.p), a s druge strane mislim da je to temelj prave suradnje kakva bi u budućnosti trebala biti između Zadra i Borika - kazao je Bujan

Opširnije u video prilogu.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.