VIDEO - Zebić: "Puno nam znači ovaj bod "
Piše: Televizija VOX | Objavljeno 23.3.2009 u 0:04.
ZDNews.hr

Dalibor Zebić Foto: ZadarSport (arhiva)


Iako nogometaši Zadra nisu uspjeli srušiti neugodnu tradiciju protiv Varteksa, ipak su poslije 14 godina uspjeli donijeti bod iz Varaždina. Varteks i Zadar u 23. kolu Prve Hrvatske nogometne lige odigrali su bez golova, neodlučeno 0:0. Istina nisu upisana sva tri boda, ali ovih 0:0 vrijedno su ostvarenje, nakon dva proljetna poraza na gostovanjima.

Zadar je nastupio bez prvog napadača Želimira Terkeša, u nekoliko navrata Šaranović i Ljubičić su mogli i bolje reagirati ispred Mađarića, međutim početni se rezultat nije mijenjao.

Ovim bodom, tek drugim ove sezone sa gostujućih terena, igrači Dalibora Zebića više nisu sami na posljednjem mjestu. Sa 20 bodova poravnali su se sa Croatiom iz Sesveta, dok Inter bježi samo jedan bod. U idućem kolu, koje se zbog obveza reprezentacije igra tek 5. travnja, Zadra će ugostiti Rijeku.

Opširnije uz izjavu trenera Zadra Dalibora Zebića pogledajte u ovom video prilogu!

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.