Tiho Bujan i službeno pomoćni trener Zadra, Neven Plantak prvi trener Borik Puntamike
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 22.3.2009 u 23:42.
ZDNews.hr

Tiho Bujan


U razgovoru za ZadarSport Kristijan Magaš, predsjednik KK Zadar i Pero Perić, direktor KK Borik Puntamika kazali su kako je Tiho Bujan novi pomoćni trener Zadra.

- Drago nam je da je Tiho Bujan novi pomoćnik Zmage Sagadina, on je bio njegov odabir i on otkako je došao ima sve ovlasti, pa je tako odlučio kako će mu uz Barančića Tiho Bujan biti od velike pomoći. Njega je Zmago htio i mi smo se složili sa Zmaginim željama, a Bujan od sutra ujutro postaje djelatnik KK Zadar – kazao je Magaš za ZadarSport.

Razgovarali smo i s Perom Perićem, direktorom KK Borik Puntamika koji je u razgovoru za ZadarSport kazao kako Borik nije na niti koji način pokušavao opstruirati odluku Tihe Bujana da prijeđe u redove gradskog rivala.

- Tihina odluka bila je da prijeđe u redove Zadra i mi tu odluku poštujemo, on je puno dao Boriku i smatram kako je dobar trener. Mi se niti na koji način nismo htjeli dodatno petljati u situaciju niti želimo raditi bilo kakve komplikacije KK Zadar, već želimo s njima imati dobru suradnju koju smo i do sada imali. Istina je da se mi nalazimo u malo nezgodnoj situaciji, no ja se nadam da će ovaj prijelaz što se naše trenerske klupe proći bezbolno, a Tihi želim puno sreće u Zadru – kazao je Perić za ZadarSport.

Bujan nam je kazao kako je u KK Zadar došao na poziv Zmage Sagadina, kazao je i kako poznaje većinu igrača A1 lige te će na taj način Zmagi Sagadinu pomagati u pripremi utakmica.

- Drago mi je što sam došao u KK Zadar, već neko vrijeme postojali su kontakti i eto, danas sam odradio prvi trening s košarašima Zadra. Što se A1 lige tiče, to su igrači koje ja manje-više sve dobro poznajem i mislim da ti ne bi trebalo biti nikakvih problema, još jednom ponavljam kako mi je drago što sam došao u KK Zadar i nadam se da ću treneru Sagadinu biti od pomoći - kazao je Bujan

Novi trener seniora Borik Puntamike je dosadašnji trener juniora Neven Plantak, o njemu je Bujan kazao sljedeće:

- To je trener koji je logičnim slijedom došao s pozicije trenera juniora u seniorsku momčad i smatram da je to odlična odluka, ja sam također u klubu kazao kako bi on bio dobro rješenje i mislim da će on Boriku biti od pomoći. – zaključio je Bujan.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.