Tiho Bujan postaje novi pomoćni trener KK Zadar?
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 21.3.2009 u 21:46.
ZDNews.hr

Tiho Bujan Screenshot: VOX Tv


Kako doznajemo od izvora bliskih KK Zadar, od Tihe Bujana, ali i od prvog trenera Zadra Zmage Sagadina, novi pomoćni trener košarkaša Zadra, uz Ivana Barančića najvjerojatnije će postati Tiho Bujan, još uvijek aktualni trener KK Borik Puntamika.

U razgovoru za ZadarSport Tiho Bujan je kazao kako su pregovori u tijeku, dok je Zmago Sagadin kazao kako mu je stručna osoba poput Tihe Bujana prijeko potrebna.

SYNERGY

- Synergy nam za sada nam nije od pomoći iz razloga što se s time bavi kondicijski trener Jure Šango koji nije specijalist za to i on se nema vremena baviti s time. Još nam treba jedan čovjek kojega ćemo obučiti za taj sistem, a to je Tiho Bujan, jer ima znanja i iskustva i moći će prepoznati sve situacije. Mi smo od Emilija Kovačića dobili na korištenje sustav za scouting, koji će nam uvelike pomoći u budućnosti i mislim da će Tiho Bujan biti prava osoba za taj scouting program - kazao je Sagadin.
Tiho Bujan: - Kontakti postoje i na klubovima je da se dogovore. Zainteresiran sam da postanem pomoćni trener Zadra , razgovarao sam sa Zmagom Sagadinom, no situacije je takva kakva je, ja sam još uvijek u Boriku, ovdje još uvijek nije gotova sezona, pa treba vidjeti kako i što ćemo se dogovoriti. Sve je stvar dogovora, pregovori su u tijeku i vidjet ćemo za nekoliko dana kako će se to sve razvijati – kazao nam je Bujan.

Zmago Sagadin: - Da, meni treba stručna pomoć i ja sam njemu osobno rekao da bih ga volio imati na svojoj klupi. No, na njemu je da stvar riješi s Borikom, ako je izvedivo, jer nikako ne želim niti mi je na kraj pameti da postane konfliktna situacija između KK Zadar i KK Borik Puntamika. Sada mi treba još jedan čovjek, prije svega čovjek sa iskustvom i čovjek sa znanjem da mi prije svega može raditi dobre scouting reporte i čovjek koji dobro zna Hrvatsku ligu i to je Tiho Bujan. Barančić ostaje u klubu, on je mlad i još se uči, 'de facto' on s time samo dobiva jer će učiti od iskusnog trenera, mislim da je Barančić odličan, fin i pristojan momak i uvjeren sam da će dosta naučiti uz mene i Tihu Bujana – kazao je Zmago Sagadin u razgovoru za ZadarSport.

Još uvijek nije poznato tko bi mogao preuzeti klupu KK Borik Puntamika ukoliko Tiho Bujan uistinu prijeđe u zadarske redove.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.