Macura: "U utakmicu smo ušli ukočeno, no zasluženo smo slavili"
Piše: H.B. | Objavljeno 21.3.2009 u 1:13.
ZDNews.hr

Jere Macura Foto: Arhiva (ZDS)


Košarkaši Zadra slavili su u posljednjem kolu regularnog dijela NLB lige protiv Vojvodine rezultatom 70-61. Akteri pobjedničke momčadi, Macura i Perić, u izjavama za novinare nakon utakmice kazali su kako je Zadar u utakmicu ušao ukočenije.

Jere Macura:

- Bila je ovo teška utakmica za nas, ali smo na kraju zasluženo pobijedili. Vojvodina je ovdje došla znajući da je posljednja na tablici i da nema što izgubiti. Mi smo ušli malo ukočenije u utakmicu što su oni iskoristili. Igrali su dobro prvo poluvrijeme i pogodili dosta šuteva. Međutim, mi smo se na kraju probudili, zaigrali agresivnije u obrani i zasluženo pobijedili.

Hrvoje Perić:

- Nismo odigrali nimalo dobro i ne možemo biti zadovoljni svojom igrom. No, pobjedi se ne gleda u zube. Naporno smo trenirali ovaj tjedan, možda je i to utjecalo na našu koncentraciju i veliki broj izgubljenih lopti. Međutim, kada izađeš na parket više nema opravdanja i moraš dati svoj maksimum. NLB liga je gotova i sada idemo dalje. Igru do Torina trebamo popraviti i nadam se da ćemo do tada naše greške ispraviti. Vjerujem da će do Torina sve sjesti na svoje mjesto i da ćemo tamo biti bolji.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.