Ružić: "Osvetiti se za poraz u Novom Sadu"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 20.3.2009 u 13:39.
ZDNews.hr

Tome Ružić Foto: ZadarSport (arhiva)


Košarkaše Zadra danas s početkom u 19 sati očekuje utakmica posljednjeg, 26. kola NLB lige u kojoj im u goste stiže posljednjeplasirana momčad NLB lige, predvođena miljenikom zadarske publike Vladom Đurovićem. Tome Ružić u najavi utakmice kazao je kako Zadrani moraju pobijediti te se na taj način iskupiti za poraz u Novom Sadu koji je, kasnije će se pokazati, bio jedan od ključnih poraza radi kojega se Zadar nije plasirao na Final four.

'Osvetiti se za poraz u Novom Sadu'

- Nažalost, ova utakmica nema za nas nikakvog značaja s obzirom na činjenicu da smo izgubili sve šanse za prolaz na Final four, ali moramo odigrati najbolje što možemo u ovom trenutku, ne smijemo se blamirati na nikoji način i moramo im vratiti za onaj poraz u Novom Sadu koji je bio jedan od ključnih zbog čega ni ne idemo na Final four, moramo pobijediti danas.

'Zna se što je Đurović napravio za Zadar'

- Zna se što je Vlado Đurović napravio za Zadar i na današnjoj utakmici mu moramo iskazati respekt i poštovanje za sve što je onda, u ono vrijeme i u onim uvjetima učinio za Zadar i zadarsku košarku.

'Provoditi trenerove zamisli na parketu'

- Koncept igre trenera Sagadina je takav da se forsira agresivna i čvrsta obrana, dok se u napadu uvijek može nekome otvoriti. Ukoliko budemo provodili njegove zamisli na parketu, mislim da neće biti većih problema.

Utakmica počinje u 19 sati uz izravan prijenos na Televiziji VOX.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.