Perić: "Pobijediti i očuvati status neporažene momčadi u Krešinom domu"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 20.3.2009 u 2:04.
ZDNews.hr

Hrvoje Perić Foto: ZadarSport (arhiva)


Košarkaše Zadra danas očekuje posljednja utakmica ove sezone u NLB ligi, nažalost. U 26. kolu u goste Zadranima stiže posljednjeplasirana momčad lige predvođena legendarnim trenerom i miljenikom zadarske publike Vladom Đurovićem. U najavi utakmice za ZadarSport, Hrvoje Perić kazao je kako Zadar mora pobijediti i očuvati status neporažene momčadi u Krešinom domu.

'Očuvati status neporažene momčadi u Krešinom domu'

- Slaba je to utjeha, no bilo bi jako lijepo da se od ovogodišnjeg izdanja NLB lige oprostimo s pobjedom pred našom publikom. U ovoj sezoni nismo poraženi u Krešinom Domu, no to nije bilo dovoljno za Final four. Tu je to peto mjesto koje smo na kraju zauzeli, ja se nadam da će dogodine biti bolje.

'U utakmcu ući maksimalno koncentrirani'

- Vojvodina je ispala iz NLB lige, posljednjeplasirana momčad je, otišli su im važni igrači, Amerkianci, izgubili su apsolutno sve nade, ali baš radi toga mogu ovdje doći rasterećeno tako da ih ne smijemo olako shvatiti. U utakmicu trebamo ući maksimalno angažirano i koncentrirano i naravno, pobijediti.

'Nadam se ovacijama Đuroviću'

- Trener Đurović doveden je u jako nezgodnoj situaciji, nije uspio postići to da ih spasi od ispadanja iz lige. Vjerujem da će danas doživjeti ovacije u dvorani, jer ako se prisjetimo 1986. onda se možemo sjetiti i velikog Vlade Đurovića i načina na koji je Zadru donio naslov prvaka tadašnje Jugoslavije i to se sigurno ne smije zaboraviti.

'Što prije zaboraviti NLB i Kup'

- Naše dvije najveće preokupacije su 'Liga za prvaka' i 'Final eight' u Torinu. Maksimalno smo koncentrirani, treba zaboraviti što je bilo u NLB ligi i Kupu i treba se okrenuti novim izazovima, a to su 'Eurokup' i 'Liga za pravaka' i izvući iz svega maksimum. Nadam se punoj dvorani i podršci s tribina – za kraj će Perić.

Utakmica je na rasporedu u 19 sati s izravnim prijenosom na Televiziji VOX.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.