Video - Sagadin: "Moramo biti agresivni(ji) u obrani"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 19.3.2009 u 17:47.
ZDNews.hr

Zmago Sagadin Screenshot: Televizija Vox


Trener Zadra Zmago Sagadin u najavi utakmice Zadra i Vojvodine pred novinarima na današnjoj konferenciji za novinare kazao je kako od svoje momčadi očekuje više agresivnosti u obrani. Kazao je i kako su kroz tjedan dosta žestoko radili te uvježbavali više varijanti obrambene igre.

- Očekujem određeni pomak i napredak u igri s obzirom na to da smo praktički cijeli tjedan jako naporno trenirali. Napokon smo nakon dugo vremena imali prostora i za treninge jer ovaj tjedan nismo imali dvije utakmice kao što to obično biva. Radimo i popravljamo slabosti unutar naše momčadi i sutra bi sve trebalo izgledati dobro - kazao je Sagadin.

Agresivna obrana

- Trebamo igrati agresivnu obranu, trebamo primijeniti drugu obranu, jer radimo na dvije obrane, a počeli smo i na trećoj. U obrani moramo biti barem jednaki, ako ne i bolji od njih u skoku. Oni su ostali bez Cummingsa i još dvojice igrača, ali su zato tu ostali svi jaki i visoki igrači s kojima ćemo se morati boriti. Što se zdravstvenih problema tiče, njih nema, svi igrači su zdravi i sutra nas očekuje žestoka borba s Vojvodinom - zaključio je Sagadin

Više sa pressice u video prilogu!

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.