Stipčević: "Počele su pripreme za Final Eight"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 16.3.2009 u 23:09.
ZDNews.hr

Rok Stipčević Foto: Arhiva (ZDS)


Prvi razigravač Zadra Rok Stipčević u razgovoru za ZadarSport nakon poraza u 24. kolu NLB lige bio je najbolji pojedinac u redovima poraženog Zadra. Za 31 minutu postiago je 18 koševam, ukrao tri lopte te sakupio pet koševa. Stipčević je kazao kako se naporno radi, a Zadrani od početka tjedna spremaju se i za utakmicu Final Eifgta Eurokupa…

'Olimpija u prvom poluvremenu limitirana na 28 koševa'

- Prvo poluvrijeme bilo je idealno, oglednih primjerak kako dalje igrati svaku košarkašku utakmicu. U prvom poluvremenu smo toliko dobro igrali da smo Olimpiju limitirali na samo 28 kševa. Izgubili smo jer smo pali, a uostalom i svi konkurenti su dobili pa naš poraz nije utjecao na sveukupnu situaciju. Treba krenuti dalje i fokusirati se na PH i na Final Eight. Trenirati jako snažno. Sav trud i rad će se vratiti, svaki rad se ne vraća kroz tjedan ili mjesec i dana, mi smo zasigurno na dobrom putu dua će se naš trud vrati, kroz PH ili Final Eight, ili kroz oboje!

Kako je moguće ispustiti prednost od 11 koševa u trećoj četvriti?

- Dogodio se veliki pad koncentracije, moramo znati zadržati prednost , no ta utakmica je iza nas, mislim da trebamo izvući pouke i nedostatke koje će nam trener pokazati na sljedećim sastancima ovaj tjedan. Ta utakmica prekrižena je u našim glavama i okrećemo se prema radu i treniranju za Final Eifght.

Tko je favorit u Torinu?

- Pripreme za Torino počele su danas, dosta smo ozbiljno radili. U Torinu svaka momčad ima svoju šansu, to je 'knock-out' sistem gdje igraš jednu utakmicu u kojoj te poraz izbacuje, a pobjeda gura dalje.

Koliko Zadar može daleko na Final Efght?

- Ukoliko netko od mojih suigrača bude imao 'dobar dan' i bude raspoložen baš onako kako treba za košarku, mislim da bi se u konačnici moglo dogoditi iznenađenje i mi prođemo dalje. Za nas je veliki uspjeh što smo se plasirali na Final Eight, mislim da imamo podjednake šanse svi zajedno. U Torino ne idemo sa bijelom zastavom, već se idemo boriti, pa – što bude! – za kraj je kazao Stipčević u razgovoru za ZadarSport.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.