Jakov Surać: "Iako smo pali pred kraj utakmice, zasluženo smo slavili"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 15.3.2009 u 23:20.
ZDNews.hr

Jakov Surać


Nakon pobjede nogometaša Zadra nad Zagrebom (2-1), izabranici Dalibora Zebića okupljenim novinarima su kazali kako su zadovoljni pobjedom nad Zagrebom, no ističu kako bi pokoji bod s gostujućih terena puno značio u borbi za ostanak u 1.HNL.

Dragan Župan

- Sretni smo zbog pobjede. Gubili smo 0:1, ali nismo dopustili da se gosti razmašu. Napadali smo i na kraju okrenuli rezultat. Sada ćemo se tjedan dana spremati za gostovanje u Varaždinu i nadam se da ćemo početi donositi bodove s gostovanja, jer pobjede na domaćem terenu neće biti dovoljne. Trebamo i u gostima uhvatiti pokoji bod.

Jakov Surać

- Pokazali smo karakter prije svega, jer smo se nakon njihovog vodstva od 1:0 uspjeli vratiti u utakmicu. Za nas je bilo značajno da što prije izjednačimo, u prvom dijelu. Pali smo pred kraj utakmice, ali to je psihološka blokada koja se stalno ponavlja kod nas. Međutim, Zagreb to nije iskoristio. Čak smo mogli povećati prednost da je Mitrović realizirao onu priliku. Sada nam je lakše igrati, jer smo došli Croatiji na bod i Interu na dva boda, pa je i njima panika. Ići ćemo utakmicu po utakmicu, pa bi mogle odlučivati naše međusobne utakmice. Najlošiji smo gosti i morat ćemo tražiti gdje ćemo osvojiti tri boda što bi u ovoj situaciji mogla biti prekretnica.

Želimir Terkeš

- Solidno smo ušli u utakmicu i prikazali da možemo dobro igrati. Imali smo dobru pas igru sve dok nismo primili gol. Nismo imali baš ni sreće, jer je prvi protivnikov udarac završio u našoj mreži. Tih 15-tak minuta nismo znali gdje smo, ali nakon pogotka smo se počeli dizati. Na kraju smo postigli pogodak, imali još šansi i na kraju zasluženo pobijedili.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.