Joško Pulja postaje koordinator mladih reprezentacija
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 13.3.2009 u 15:49.
ZDNews.hr

Foto: hks-cbf.com


Nakon što je na forumu ZadarSporta korisnik pod imenom "edukacija" objavio informaciju kako bi Joško Pulja, koordinator mladih selekcija KK Zadar trebao preuzeti jednu od važnijih funkcija unutar HKS-a, razvoj i praćenje mladih selekcija, kontaktirali smo samog Pulju te smo provjerili smo o čemu se zapravo radi.

Pulja je u razgovoru za ZadarSport kazao kako još uvijek nije prihvatio poziv iz HKS-a no to će najvjerojatnije učiniti kroz nekoliko dana. Kazao je i kako mu je cilj što prije afirmirati mlade igrače KK Zadar.

- Još uvijek nisam odlučio što ću učiniti, kontaktiran sam od strane HKS-a i ponuđeno mi je mjesto koordinatora juniorske ili mlade reprezentacije Hrvatske, a uz to bih bio i savjetnik i nadglednik svih selekcija u Dalmaciji. Kako još uvijek radim u KK Zadar, trebam vidjeti da li ću sve uspjeti uskladiti i da li će biti vremena za obnašanje drugih dužnosti, no najvjerojatnije ću prihvatiti HKS-ovu ponudu.

Moj jedini cilj je afirmacija i transfer mladih igrača iz juniorskog pogona u seniorski. To smo i uspjeli, Marčinkovića smo ponovno vratili u seniore, tamo je i Olivari, a moj cilj za dogodine je da Batur također postane senior, na tome radim i to je jedino čemu sam posvećen, razvoju mladih igrača –
kazao je u kratkom razgovoru za ZadarSport Pulja.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.