Video - Zebić: "U nedjelju nemamo pravo na loš dan, moramo pobijediti"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 13.3.2009 u 13:25.
ZDNews.hr

Dalibor Zebić Screenshot: VOX TV


Nogometaše Zadra nakon dva gostujuća poraza u nizu u nedjelju očekuje utakmica sa Zagrebom u kojoj moraju ići na pobjedu ukoliko žele koliko – toliko zadržati priključak s pretposljednjom momčadi na tablici. Iako će Zadrani sigurno ostati posljednji na tablici na kraju 'regularnog' dijela, u sljedećih 11 kola nakon utakmice sa Zagrebom imat će priliku izvući se sa posljednjeg mjesta na kojemu su već duže vrijeme.

Trener Zadra Dalibor Zebić u najavi utakmice sa Zagrebom pred okupljenim novinarima kazao je kako se vidi određeni pomak u igri na gostujućim terenima, no kako rezultata još uvijek nema. Kazao je i kako se Zagreb te kako Zadrani u nedjelju jednostavno nemaju pravo na loš dan.

- Ova prva tri kola u proljetnom dijelu, usprkos jednom pojačanom radu i ozbiljnosti na utakmicama nismo uspjeli doći do bodova, osim utakmice s Cibalijom iako smo u Varaždinu, a u Rijeci posebno bili nadomak jednom, ali i tri boda, međutim, bez obzia na to što nismo osvojili niti jedan bod na zadnja dva gostovanja, mislim da smo pokazali jedan mali iskorak u toj igri u gostima, a što se tiče domaće utakmice, s obzirom na sterilnost u gostima, nemamo pravo na nikakvu grešku i na loš danu utakmici sa Zagrebom u nedjelju.

Moramo napadati od prve minute i kao protiv Cibalije tražiti rani gol da nas to što više digne. Moramo pokazati da imamo više želje, borbenosti, htijenja i svega skupa nego Zagreb. Pošto se ne možemo maknuti s posljednjeg mjesta još to jedno kolo, moramo zadržati malu razliku i pokušat ćemo u tih sljedećih 11 kola prestići ili Inter ili Croatiju iz Sesveta. –
kazao je Zebić u najavi utakmice s Zagrebom.

Dodajmo ovome i kako trener Zebić neće moći računati na Ninoslava Pamakovića koji još uvijek muči muku s ozljedom koljena. Zebić također neće moći računati na Puljića, Batkovskog, i Batura. Jedina dobra vijest je da Terkeš više nema problema s ozljedom te će nastupiti u utakmici sa Zagrebom.

Opširnije u video prilogu!

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.