Video - Sagadin: "Dat ćemo sve od sebe da pobijedimo"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 13.3.2009 u 13:02.
ZDNews.hr

Zmago Sagadin Screenshot: VOX TV


Košarkaše Zadra sutra u Ljubljani očekuje utakmica 25. kola NLB lige u kojoj će Sagadinovi izabranici snage odmjeriti s Union Olimpijom. Trener Zadra Zmago Sagadin uoči utakmice održao je press konferenciju na kojoj je kazao kako će njegovi igrači dati stopostotni angažman što se tiče sutrašnje utakmice.

- Mi smo dosta umorni, ali sada se sve zaboravlja. To je utakmica u koju mi idemo zaista fokusirani i sto posto spremni u smislu htijenja i volje da tu utakmicu dobijemo, ali, objektivno, imali smo samo jedan trening pripreme, u četvrtak i danas ćemo odraditi jedan trening u Ljubljani, tako da o nekoj 'super pripremljenosti' za protivnika ne možemo govoriti.

Oni su, s druge strane, imali cijeli tjedan da se pripremaju za nas. Mi ćemo učiniti apsolutno sve što je u našoj moći da sutra pobijedimo tu utakmicu – kazao je Sagadin.

Dodajmo ovome i podatak kako će Zmago Sagadin imati na raspolaganju sve igrače osim Jere Macure koji je još uvijek pod ozljedom, a trenirati s prvom momčadi trebao bi početi početkom sljedećeg tjedana.

Utakmica se igra sutra s početkom u 18 sati.

Pogledajte video zapis sa pressice u video prilogu!

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.