Video - Bujan: "Borili se jesmo, no na kraju su presudile dvije lopte"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 13.3.2009 u 12:43.
ZDNews.hr

Tiho Bujan Screenshot: VOX Tv


Košarkaši Borik Puntamike poraženi su jučer u Sinju od momčadi Alkara rezultatom 99:93, nakon produžetka.

- Posebno mi i je žao zbog toga što na druge rezultate nismo mogli utjecati, a ovdje smo mogli, i ja sam priželjkivao da pobijedimo tu utakmicu, da imamo još jednu pobjedu više u ligi za ostanak što bi nam kudikamo pomoglo u cijeloj toj situaciji, međutim, što je tu je. Borili se jesmo, no na kraju su presudile dvije lopte.

Izuzetno mi je žao što smo loše otvorili treću četvrtinu, možda je na sve loše utjecalo i to što smo čuli rezultate iz druge dvije dvorane, znali smo da Trogir i Zabok uvjerljivo gube, to nam nije išlo na ruku i tu je došlo do psihološke blokade mojih igrača, međutim, smogli smo snage i uhvatili smo priključak i na kraju je presudila jedna ili dvije lopte –
kazao je Bujan nakon utakmice.

Opširnije uz sažetke s utakmice u video prilogu

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.