Stipčević :"Bili smo istrošeni, emotivno, psihički i fizički "
Piše: H.B. | Objavljeno 11.3.2009 u 14:34.
ZDNews.hr

Foto: Filip Brala (ZadarSport) - arhiva


Nakon što su košarkaši Zadra doživjeli poraz u Trevisu u posljednjem kolu drugog kruga skupine 'j' Eurokupa od Benettona (94 - 81), razgovarali smo s Rokom Stipčevićem koji nam je kazao kako su igrači bili emotivno, psihički i fizički - istrošeni.

Što se dogodilo u Trevisu, u jednom trenutku gubili ste 31 razlike…

- Evidentno je da nam se dogodilo ono što nam se dogodilo i na utakmici s Maroussijem, kada samo par dana ranije igrali s Cibonom – pražnjenje, emocionalno, fizičko i psihičko. Jednostavno, u utakmicu smo ušli mlako, dok je s druge strane Benetton bio rastrčaniji i zasluženo su slavili, bili su bolji.

'Hrabri Tome Ružić'

- Moram naglasiti kako smo igrali bez prave 'četvorke', s obzirom na činjenicu da Tome Ružić ima ozljedu aduktora, no on je želio igrati i pomoći nam pa je tako odigrao svega nekoliko minuta, poprilično hrabro.

'Najbolje izdanje Perića'

- Nedostajali su nam Macura i Boisa tako da je na četvorki igrao fenomenalni Hrvoje Perić, ja ga u životu nisam vidio u boljem izdanju od onog jučer, Rančić je također odigrao odlično, no mi ostali nismo bili na visini zadatka.

'Misli preusmjerene na Olimpiju'

- Ne smijemo se više opterećivati s tom utakmicom, ona je iza nas, a pred nama su neke druge brige, moramo se maksimalno koncentrirati na utakmicu s Olimpijom i dati sve od sebe da tu utakmicu pobijedimo, a nakon toga čekati kiks Hemofarma - kazao je za kraj Stipčević.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.