Prostran: "Moramo pobijediti Benetton"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 9.3.2009 u 23:10.
ZDNews.hr

Toni Prostran Foto: Filip Brala (ZadarSport Arhiva)


Mladi reprezentativac i trenutačno drugi razigravač Zadra, Toni Prostran u razgovoru za ZadarSport, u najavi utakmice posljednjeg, 6.kola skupije J Eurokupa između Benettona i Zadra kazao je kako Zadar mora ostvariti pobjedu protiv talijanske momčadi kako bi, kako kaže, dobili 'lakšeg' protivnika na Final eightu.

Vjerovali smo da nakon dva uzastopna poraza možemo učiniti pothvat, što smo i učinili - kazao je Prostran.

Moramo pobijediti Benetton

- Naravno da bi smo to odmah prihvatili. Mi se jesmo plasirali na Final eight, no mi se nećemo zadovoljiti samo s time. I na završnom turniru idemo na pobjedu, a pogotovo sada protiv Benettona, moramo pobijediti i osvojiti to prvo mjesto kako bi smo dobili hajdemo to tako nazvati 'lakšeg protivnika' . Što se Torina tiče, svi ćemo dati sve od sebe i pokušat ćemo doći što je dalje moguće.

'Vjerovali smo da postoji šansa, ona se ukazala i prošli smo dalje'

- Nakon što smo izgubili dvije utakmice za redom, mi smo rekli, dok god postoji i najmanja šansa, borit ćemo se, i eto, otvorilo nam se, dobili smo Unics u gostima, nakon toga i Turk Telekom. Rekao bih da je to plod teškog rada cijele momčadi, treba vjerovati u sebe i to je najvažnije, to je ono što nam je uvelike pomoglo da ostvarimo ovaj uspjeh.

'Potpuno smo drugačija momčad nego što smo bili kada nas je Benetton porazio u Zadru'

- Prije svega, Zadar je sada potpuno drugačija momčad od one s kojom smo kod kuće izgubili od Benettona sa sedam koševa razlike, prije svega poboljšali smo agresivnost, bolji smo i kvalitetniji u obrani. Nadam se da će se plodovi našeg rada vidjeti u utakmici s Benettonom. Vjerujem u pobjedu Zadra.

Perić i Ružić na 'četvorci'

- Stvarno je velika šteta što se dogodilo Jeri, Boisa nije registriran za Eurokup… istina je da ćemo imati poteškoća na 'četvorci', no vjerujem kako će trener Zmago to dobro riješiti s Hrvojem (Perićem) i Tomom (Ružićem). Tko god bude igrao, vjerujem da će dati sve od sebe - za kraj će Prostran.

Bez televitijskog/internetskog video prijenosa

Utakmica je na rasporedu u utorak, s početkom od 20.00 sati, nažalost, bez televizijskog prijenosa (video prijenosa neće biti niti preko interneta)

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.