VIDEO: Rok Stipčević: "U Trevisu će nam faliti Macura, no mi svejedno idemo na pobjedu!"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 9.3.2009 u 0:07.
ZDNews.hr

Rok Stipčević Foto: Filip Brala / ZadarSport (arhiva)


Rok Stipčević do sada je na parketu, što se Eurokupa tiče proveo nevjerojatnih 388 minuta, a prema statistici, prosječno po utakmici zabija 13.2 koševa (šut za dva 52.9%, šut za tri 47.7%, slobodna bacanja 84.2%).

U razgovoru za ZadarSport, u najavi utakmice, Stipčević je kazao kako Zadrani i svi zaljubljenici u zadarsku košarku moraju cijeniti i respektirati rezultat koji je klub postigao, što se Eurokupa tiče.

'Treba cijeniti i respektirati plasman na Final eight'

- Da nam je netko na početku sezone rekao da ćemo proći skupinu, mi bi smo to objeručke prihvatili, što je ujedno i bio cilj kluba. Nakon toga smo napravili rezultat više, popeli smo se na stepenicu više odlaskom na Final eight i mislim da je to rezultat koji trebaju respektirati navijači i svi koji prate i vole naš klub. To se treba cijeniti, jer, nakon poražavajućeg starta od 2-0, kada su nas svi praktički otpisali, mi smo vjerovali i vratili smo se u igru i još igramo za prvo mjesto u skupini!

'U zadnje vrijeme, ovaj Zadar je jedan novi Zadar, no još uvijek se tražimo'

- Pobjednički mentalitet se ne stvara kroz jednu utakmicu nego kroz seriju dobrih rezultata. Mi u Treviso idemo po pobjedu. Ovdje u Zadru Benetton je odigrao stvarno jednu kvalitetnu utakmicu te su nas zasluženo pobijedili. Međutim, u zadnje vrijeme ovaj Zadar je jedan novi Zadar, možda se još uvijek tražimo, možda to još uvijek nije ono što od nas trener želi napraviti, mi se nadamo da će to ubrzo i doći.

Igrači Benettona iza sebe imaju zavidne europske karijere

- Benetton je potjerao Bobby-a Dixona, doveli su Bollerija, talijanskog reprezentativca na 'playmakeru', imaju Sandra Nicevića i još podosta odličnih igrača, imaju Neal-a koji je igrao za Barcelonu, stvarno imaju igrače koje mogu rotirati, a prije svega to su sve igrači koji iza sebe imaju zavidnu europsku karijeru.

'U Trevisu ćemo vjerojatno igati s nižom postavom, s Perićem na četvoci'

- Nažalost, ni Boisa ni Macura neće nastupiti u Trevisu, što je, tu je, Unics smo pobijedili bez Boise, no s Macurom. Veliki hendikep Zadra je taj što će nam Macura nedostajati, mi mu želimo što brži oporavak jer nam je potreban. Vjerojatno ćemo igrati s nižom postavom, s Perićem na četvorci, tako da to ne bi bilo ni prvi ni zadnju put da ćemo sniziti petorku – za kraj će Stipčević

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.