Jere Macura: "Vraćam se za desetak dana"
Piše: H.B. | Objavljeno 9.3.2009 u 0:07.
ZDNews.hr

Jere Macura Foto: ZadarSport (Arhiva)


Kao što smo već i objavili, krilni centar Zadra Jere Macura ozlijedio se dan uoči utakmice s Crvenom zvezdom nakon što mu je Rok Stipčević slučajno pao na nogu. U razgovoru za ZadarSport Macura kaže kako se njegov povratak na parket može očekivati za desetak dana. Koga bi Macura želio na Final eight-u? – Bilbao!

'Vraćam se za desetak dana'

- Za vrijeme treninga dan uoči utakmice s Cevenom zvezdom, Rok mi je pao na nogu, naravno, slučajno. Istegnuta je unutrašnja strana desnog koljena, lagana ruptura ligamenata. U ova dva, tri dana nakon ozljede sve je prošlo u redu i ja se nadam da bi za sedam do deset dana trebao ponovno početi trenirati.

'Zadarski centri na mukama, bez Boise i Macure'

- Istina je da će im biti teško, igraju i bez Boise, međutim, u Treviso se ide na pobjedu, treba ih iznenaditi, ne vjerujem da će se oni previše opustiti, no ako smo mogli iznenaditi Unics u Kazanu, mislim da možemo iznenaditi i Benetton u Trevisu.

'Bilbao bi nam više odgovarao'

- Po meni, nama bi više odgovarao Bilbao. Igra se jedna utakmica i šanse su podjednake. Ono što mogu kazati je to da će svi igrači dati svoj maksimum na Final eightu, vjerujem da možemo i tamo polučiti dobar rezultat – optimistično će Macura za kraj

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.