Tome Ružić: "Utakmica bez Tornada je kao juha bez soli, očekujem pobjedu Zadra"
Piše: H.B. | Objavljeno 6.3.2009 u 23:14.
ZDNews.hr

Tome Ružić Foto: Arhiva (ZDS)


Košarkaši Zadra u subotu s početkom u 20 sati igraju utakmicu 24.kola NLB lige u dvorani Krešimira Ćosića, protivnik je Crvenza zvezda. Tome Ružić, centar Zadra u najavi utakmice kazao je za ZadarSport kako se Zvezda jednostavno mora pobijediti, kazao je i kako je sretan što se Tornado opet vraća na tribine.

'Nemamo pravo na kiks'

- Ovo je potpuno drugačija utakmica iz razloga što mi više nemamo pravo na poraz i što čekamo kiks Hemofarma. Od prve pa do posljednje minute moramo odigrati agresivno i čvrsto u obrani i napadu. Kako god znamo i umijemo moramo pobijediti Zvezdu.

'Podigli smo agresivnost i obranu na veći nivo'

- Na segmentu obrane i agresivnosti se dosta radi kod trenera Sagadina i mogu reći da smo taj dio sada podigli na još veću razinu, mislim da će nam to biti veći plus od one prve utakmice kada smo na početku prvenstva igrali protiv Zvezde.

'Naša sudbina nije u našim rukama'

- Nažalost, naša sudbina više ne ovisi samo o nama već i o drugim momčadima, kao što se već zna, mi moramo čekati kiks na jednoj od sljedeće četiri utakmice Hemofarma da nam se poklopi rezultat, a u te četiri utakmice mi također moramo pobijediti svakog protivnika. Iskreno se nadam da će oni negdje 'kiksati', a mi dobiti sve do kraja.

'Kroz treninge smo dosta napredovali'

- Na meni je, kao i na svim igračima da dajemo sve od sebe. Dosta radimo na treninzima, treninzi su jaki i mogu slobodno kazati da smo podigli razinu organizacije igre i obrane na potpuno novi nivo. Trener Sagadin od nas traži da dajemo svoj maksimum, na treninzima smo svi koncentrirani na ono što nam on kaže i mislim da se rezultati polako vide.

'Bez Tornada nije isto, drago mi je što će nas podržati protiv Zvezde'

- Vidio sam maloprije u dvorani da su dečki iz Tornada postavili zastave i transparente po cijeloj dvorani i to je ono što me veseli. Drago mi je da se Tornado ponovno 'vraća', ja znam da oni nisu niti otišli od Kluba. Atmosfera u dvorani je potpuno drugačija s Tornadom i bez njega, kad nema Tornada, fali jedan dodatni naboj. Utakmica bez Tornada je kao juha bez soli – kazao je za kraj Ružić u razgovoru za ZadarSport.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.