Kristijan Magaš: "Dejan Ivanov je igrač Zadra i njegovo ugovor s Montegranarom je nevažeći"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 6.3.2009 u 19:04.
ZDNews.hr

Dejan Ivanov i Danijel Popović Foto: ZadarSport(arhiva)


Nakon što smo objavili informaciju kako je Dejan Ivanov potpisao ugovor s Premiata Montegranarom, te tako za samo 20 tisuća eura odštete postao igrač talijanskog kluba, oglasio se predsjednik KK Zadar Kristijan Magaš koji je u razgovor za naš portal kazao sljedeće:

- Ugovor s Dejanom Ivanovom mi nismo raskinuli, on je samovoljno otišao u Italiju i potpisao za Premiata Montegranaro. Što se KK Zadar tiče, mi nikakve novce, pa ni tih 20 tisuća eura koje su navodno iz Montegranara poslali u naš klub – nismo vidjeli niti smo išta potpisivali.

Ono što u ovom trenutku mogu reći je to da smo kontaktirali FIBU i ULEB te smo zatražili da ne prihvate ugovor koji je Ivanov potpisao s Premiata Montegranarom jer je taj ugovor nevažeći! Ivanov je i dalje formalno igrač KK Zadar i kao takav nema pravo potpisivanja novih ugovora.

Taj ugovor koji je potpisao s Premiata Montegranarom je, što se KK Zadar tiče – nevažeći, a to će uvidjeti i FIFA i ULEB te će ga raskinuti –
kazao je Magaš u razgovoru za ZadarSport.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.