Capicchioni: "Ugovor s Romelom Beckom nije raskinut"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 6.3.2009 u 18:35.
ZDNews.hr

Romel Beck u dres Zadra (23) Foto: ZadarSport (arhiva)


Nakon što je Romel Beck potpisao ugovor sa Dakota Wizadrsima, momčadi u razvojnoj NBA ligi, odlučili smo poslati e-mail agenciji Luciana Capicchionia te smo ih zamolili da se očituju o slučaju Beck, te da nam kažu kakvo je stanje s tim igračem, da li je ugovor s KK Zadar raskinut, kao što je navodio predsjednik kluba Kristijan Magaš ili ne.

Odgovor koji smo dobili iz San Marina potpuno je drugačiji od onoga kojega smo dobili od predsjednika KK Zadar Kristijana Magaša, a Manuel Capicchioni u ime agencije Interperformances IBC u razgovoru za ZadarSport ponovio je kako ugovor s Romelom Beckom – nije raskinut.

- Romel Beck i KK Zadar nikad nisu raskinuli ugovor. Zadar je Romelu Becku poslao službeno pismo u kojemu piše da je slobodan ići kući, što je on u skladu s tim pismom i učinio. Kada smo mi putem službenog pisma pitali KK Zadar da li žele da se Romel Beck vrati u momčad, pozitivni odgovor od KK Zadar nikad nismo dobili. Dalje možete sami zaključiti o razvoju ove situacije - kazao je Capicchioni iz Interperformances IBC agencije u razgovoru za ZadarSport

Kontaktirali smo i predsjednika KK Zadar Kristijana Magaša koji je u razgovoru za naš portal demantirao Manuela Capicchionia i agenciju Interperformances IBC te je kazao kako oni (KK Zadar) nikakvo pismo iz te agencije nisu vidjeli, a ugovor s Beckom smatraju raskinutim.

- Romelu Becku i njegovoj agenciji službeno je poslan raskid ugovora koji je potpisan od strane KK Zadar i prema nama, on je slobodan igrač. O pismu koje Capicchioni spominje ja pojma nemam, ono u moje ruke nije stiglo i ja ga vidio nisam, da jesam, mi bi njima odgovorili te bi pokušali naći zajedničko rješenje – kazao je Magaš u razgovoru za ZadarSport.

Kopiju Capicchionievog e-maila možete vidjeti klikom na donju sliku:

Zadarsport.com

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.