Dejan Ivanov potpisao za Premiata Montegranaro
Piše: H.B. | Objavljeno 5.3.2009 u 22:17.
ZDNews.hr

Dejan Ivanov i Danijel Popović Foto: Arhiva (ZDS)


Nekadašnji igrač Zadara, Dejan Ivanov jučer je potpisao ugovor s talijanskom momčadi Premiata Montegranaro do kraja sezone. Podsjetimo, nakon incidenta s navijačima (prema izjavama očevidaca koji su prisustvovali utakmici NLB lige između Zagreba i Zadra) Dejan Ivanov je navodno srednjim prstom 'rogama' gestikulirao prema zadarskim navijačima te je tako na sebe navukao gnjev ogorčenih navijača.

Nakon sporne utakmice Ivanov je sve oštro demantirao te se kleo kako on to nikada nije napravio. U međuvremenu Ivanov se sukobio i s članovima uprave KK Zadar te je, nakon što mu navodno nije bio isplaćen dio plaće u znak protesta odlučio ne trenirati.

Nakon što je propustio trening, trener Zadra Zmago Sagadin kazao je kako na Ivanova više ne računa, a u Zadar je stigla zamjena za Dejana Ivanova – Vladimer Boisa.

Na službenim stranicama košarkaškog kluba Premiata Montegranaro objavljena je informacija kako je talijanski prvoligaš Zadranima isplatio odštetu u vrijednosti od 20 tisuća eura.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.