Kristijan Magaš: "Romel Beck nije igrač Zadra"
Piše: H.B. | Objavljeno 5.3.2009 u 14:47.
ZDNews.hr

Romel Beck Foto: Arhiva (ZDS)


Romel Beck nije naš igrač – još jednom je ponovio predsjednik KK Zadar Kristijan Magaš u razgovoru za ZadarSport. Romel Beck je u međuvremenu potpisao za Dakota Wizardse, a direktor kluba Giuseppe Giergia u više navrata ove i prošle godine medijima je kazao KK Zadar i Romel Beck imaju pravovaljanji ugovor potpisan s obje strane koji vrijedi do isteka sezone 08/09.

S druge strane, Beck je bez dozvole Upravnog odbora KK Zadar pušten na dvomjesečnu posudbu u Tecos Guadalajaru gdje je i igrao. Nakon toga, Becku se gubi svaki trag, no ne zadugo, jer ubrzo ga potpisuje momčad razvojne NBA lige - Dakota Wizards gdje je već ubilježio nekoliko službenih nastupa.

Upitali smo predsjednika kluba Kristijana Magaša kako je moguće da igrač koji ima pravovaljani ugovor s KK Zadar može nastupiti u nekoj momčadi bez da je prije toga raskinut ugovor ili je dogovoren otkup i(li) posudba?

- Nisam znao da je Beck potpisao za Dakota Wizardse. Romel Beck je slobodan igrač već neko vrijeme i mi nemamo više nikakve veze s njim. Ono što piše u ugovoru da smo mu dužni mi mu nećemo platiti, a on se može žaliti sudu. Mi smo njemu i njegovom 'manageru' poslali izlazno pismo prije nekoliko mjeseci, krajem prošle godine, i što se nas tiče, Beck je slobodan igrač koji više nema nikakve veze s KK Zadar – kazao nam je Magaš.

Podsjetimo, u više navrata prošle godine, ali i ove, predsjednik kluba u medije je izlazio s informacijama kako je KK Zadar raskinuo ugovor s Romelom Beckom i njegovim agentom, s druge strane, Giuseppe Giergia, izvršni direktor, u nekoliko navrata demantirao je tvrdnje predsjednika kluba Kristijana Magaša te je kazao kako će KK Zadar Becka po ugovoru morati isplatiti 'do posljednje lipe' te kako Beck ima pravovaljani ugovor s KK Zadar.

Je li saga o Romelu Becku konačno gotova?

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.