Romel Beck u Dakota Wizardsima!
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 4.3.2009 u 23:31.
ZDNews.hr

Romel Beck (23) za vrijeme utakmice Zadar - Ural Foto: ZadarSport (arhiva)


Momčad Dakota Wizadrs u veljači ove godine, točnije 23. veljače pojačala se za još jednog igrača. Riječ je o Romelu Becku, igraču KK Zadar koji još uvijek ima pravovaljani ugovor s prvakom Hrvatske.

Romel Beck bio je čland Cleveland Cavaliersa tijekom NBA Ljetne lige (2008) koja se održavala u Las Vegasu. Beck je za vrijeme Ljetne lige za Cavalierse u prosjeku postizao 10,4 koševa po utakmici za 20 minuta provedenih na parketu.

Nakon što ga je tadašnji trener Zadra Aco Petrović potjerao iz Zadra Beck je dva mjeseca, prema riječima predsjednika KK Zadar, Kristijana Magaša, bez dozvole Upravnog odbora kluba pušten na dvomjesečnu posudbu u Tecos Guadalajaru gdje je i igrao. Romel Beck će u dresu Dakota Wizardsa, kako i piše na službenoj web stranici kluba nositi broj 32.

Tom Waggner, trener Dakota Wizardsa o Becku je kazao sljedeće: - Romel Beck je odličan strijelac. On je obećavajući igrač sa odličnim ofenzivnim vještinama, dobro se snalazi na terenu, brz je i prodoran. Lako pogađa tricu, nadamo se da će biti od velike koristi za našu momčad - zaključio je Waggner.

Do zaključenja ovog članka nismo uspjeli doći do informacija kako i na koji način je Beck potpisao za Dakota Wizardse, jer, da je ugovor sa Zadrom raskinut, vjerujemo da bi mediji bili pravovremeno obaviješteni.

Da li se radi o još jednoj posudbi, ili je Dakota Wizards otkupila ugovor od KK Zadar, ostaje nam za vidjeti sutra, kada bi predsjednik kluba Kristijan Magaš trebao javnost obavijestiti o detaljima ovog transfera.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.