Desmon Farmer: "Trener je želio da budemo koncentrirani što smo i učinili"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 3.3.2009 u 23:54.
ZDNews.hr

Desmon Farmer postigao je 23 koša


Nakon pobjede Zadra nad Turk Telekomom (94-86), igrači pobjedničke momčadi bili su, kako je bilo i za očekivati, raspoloženi za izjave. Desmon Farmer kazao je kako je dobio dosta samopouzdanja kada je trener preko njega organizirao akcije, kazao je i kako daje sve od sebe te kako nije bitno tko daje koliko koševa.

Damir Rančić

- Mislim da je najvažniji trenutak utakmice bila ozljeda Wrighta za kojega nismo imali odgovora zadnjih petnaest minuta utakmice. Wright bi ih je uspio vratiti na 6 koševa razlike i nažalost, ali i na sreću, on se ozlijedio. Nakon toga uspjeli smo smiriti utakmicu i sigurno je privesti kraju.

Tomislav Ružić

- Znali da će ovo biti teška utakmica, jer je Turk Telekom kvalitetna momčad dobro pokrivena na svim pozicijama. Trebala nam je pobjeda da se plasiramo na završni turnir što smo i ostvarili. Međutim, nadam se pobjedi i protiv Benettona u posljednjem kolu jer ćemo tamo ići rasterećeni. Od početka smo Turcima pokazali da želimo pobjedu i da oni nemaju što tražiti. Final Eight? To je sigurno veliki uspjeh, ali još trebamo vidjeti protiv koga ćemo igrati.

Hrvoje Perić

- Ovo je velika pobjeda. Odigrali smo sjajno prvo poluvrijeme i tu pobijedili utakmicu, iako su se Turci kasnije približili, no mi smo ih držali na pristojnoj razlici. Ne smijemo pasti u euforiju, sada ćemo se koncentrirati na Zvezdu. Oni su nam veliki rivali i pokušat ćemo im uzvratiti za poraz u Beogradu. Iako su nam šanse za završni turnir NLB lige mizerne, trebamo se boriti dok ima nade. Final Eight? To je još daleko, ali odlučivat će jedna utakmica u kojoj je sve moguće.

Desmon Farmer

- Trener je želio da budemo koncentrirani što smo i učinili. Ja sam ovdje došao pomoći, a po prirodi sam vođa i želim promijeniti neke stvari. Moja igra? Trener je pozivao akcije za mene, puno sam imao loptu u rukama i dobio sam samopouzdanja. Final Eight? Dat ćemo sve od sebe, nitko neće brinuti koliko će poena postići i u tome je ključ. Momčad je dobra i ne oslanja se samo na jednog igrača, jer u svakoj utakmici netko drugi može iskočiti. Trebamo se koncentrirati, posebno na obranu i onda možemo i u Torinu biti uspješni.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.