Damir Rančić: "Na krilima Tornada izboriti plasman na Final 8!"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 3.3.2009 u 16:24.
ZDNews.hr

Damir Rančić Foto: ZadarSport (arhiva)


Pred nama je utakmica 5.kola drugog kruga Eurokupa, skupine J u kojoj se sastaju Zadar i Turk Telekom. Ukoliko Zadrani večeras pobijede, osigurali su plasman na Final 8!
Razgovarali smo s šuterom Zadra Damirom Rančićem koji nam je kazao kako Zadar ima velike šanse izboriti prolaz na završni turnir. Također je kazao kako vjeruje da na krilima Tornada Zadar može doći do supjeha.

Kolike su šanse Zadra da se plasira na Final 8 u Torinu?

- Mi želimo osigurati prolaz na Final 8, to nam je utakmica sezone, da barem donekle isperemo ovaj gorak okus ove sezone, u utakmicu ulazimo sa 'milion' posto. Vjerujem da to možemo, dosta smo naporno radili i pripremali se za ovu utakmicu. Sve je u našim rukama. Šanse su velike, da nam je netko ovakav rasplet prije sezone ponudio, odmah bi ga prihvatili. Imamo utakmicu kod kuće, pred svojom publikom i sami odlučujemo idemo li u Torino ili ne. Mislim da ćemo se plasirati na završni turnir, mi smo favoriti i tu nema skrivanja.

Kakva su očekivanja što se publike i navijanja tiče?

- Deset dana nismo uopće bili u Zadru tako da ne znam kakva je trenutno atmosfera u gradu, ja bih volio da bude što više navijača da nam pomognu da se plasiramo na Final 8.

'Na krilima Tornada do pobjede'

- Sve je to sport, lopta je okrugla, igra se 40 minuta, u svakoj utakmici je sve otvoreno, možemo mi dobiti, mogu oni dobiti, no ja se nadam da ćemo mi ipak biti ti koji će na kraju slaviti. Oni imaju svoje prednosti, isto tako imaju i mane, kao i mi. Vjerujem da na krilima Tornada možemo doći do pobjede - zaključuje Rančić.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.