Jure Košta: "Konzum je odustao od Zadra radi recesijske krize"
Piše: H.B. | Objavljeno 2.3.2009 u 17:09.
ZDNews.hr

Kapetan Zadra - Todor Gečevski Foto: KK Zadar


Zašto je KK Zadar izgubio vrijednog sponzora, tvrtku Konzum? – Upravo je to jedno od najpostavljanijih pitanja Upravi KK Zadar nakon što su navijači, simpatizeri i novinari koji prate KK Zadar uočili kako na dresu Zadra više nema Konzumovog logotipa.

Iako su se u javnosti pojavljivale kojekakve informacije što se tiče Konzumovog sponzorstva, jedna od njih bila je i kako Konzum više nije glavni sponzor, druga je bila kako više uopće nije sponzor, odlučili smo i službeno provjeriti o čemu se zapravo radi. Izvršni direktor kluba Jure Košta u kratkom razgovoru za ZadarSport kazao nam je o kakvom raskidu suradnje između KK Zadar i tvrtke Konzum se zapravo radi.

- Jednostavno je došlo do toga da Konzum nije htio produžiti ugovor koji je istekao, mi smo učinili sve da s njima produžimo ugovor, no oni radi recesijske krize koja je sveprisutna, što u Zadru, Hrvatskoj ali i u svijetu nisu prihvatili naše uvjete i došlo je do prekida suradnje – kazao je Košta u razgovoru za ZadarSport.

Dodajmo ovome kako je upravo Konzum bio jedan od najvećih financijera KK Zadar za sezonu 07/08, no, prema riječima košte, do kratkog spoja došlo je radi financijske krize…

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.