NK Zadar poražen u Rijeci, Zebić isključen, promašena dva jedanaesterca...
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 1.3.2009 u 18:18.
ZDNews.hr

Foto: (Sportnet.hr) Sandro Donda


Zebić: "Falilo je sreće..."

- Protestirao sam jer sam bio nezadovoljan suđenjem, a na moj prvi povik odmah sam isključen, no to je manje bitno u ovoj utakmici. Jednostavno nismo imali sreće i smatram da smo se trudili svih 90 minuta, no falilo je te sportske sreće, ništa, druga utakmica igra se u Varaždinu i tamo se nadamo bodovima. Budemo li imali prilika kao i protiv Rijeke, mislim da ćemo se vratiti veseliji u Zadar – kazao nam je Zebić nakon utakmice.
Nogometaši Zadra još jednom se vraćaju poraženi s gostovanja, ovaj put bolji od Zadrana bili su Riječani koji su u utakmici s dva promašena jedanaesterca slavili 2-1.

Pred 2000 gledatelja i oko pedesetak pripadnika Tornada započela je utakmica. U prvim minutama Terkeš je imao priliku no s ruba kaznenog prostora samo je lagano zagrijao Radmana na vratima Rijeke.

U 17. Minuti susreta u kaznenom prostoru Zadra padan Anas Sharbini, a sudac Batinić sudi faul Bećiriju. Jedanaesterac je odlučio sam izvesti Sharbini, no lopta, srećom po Zadrane, prolazi pored vratnice a rezultat ostaje nepromijenjen.

U 26. minuti zadarski obrambeni igrač Naum Batkoski nakon sudara s protivničkim igračem biva prvo izveden s terena, a nedugo nakon toga i odvezen kolima hitne pomoći. Njegovo ne igranje osjetilo se već nekoliko minuta kasnije. Sharbini bježi zadarskoj obrani, vara Milina koji je u igru ušao umjesto ozlijeđenog Batkoskog, prolazi po strani no puca preko gola.

Samo tri minute prije kraja poluvremena zadarski strateg Dalibor Zebić isključen je zbg prigovora na suđenje.
U drugom poluvremenu, nakon samo pet minuta igranja Zadrani primaju prvi gol. Sharbini je probio o lijevoj strani, pronalazi Hrvoja Štroka koji volej udarcem pronalazi nebranjeni kut Vukovića za početnih 1-0.

U 61. minuti novi jedanaesterac na utakmici! U kaznenom prostoru rijeke Miladin ruši zadarskog napadača Šaranovića, a Dragan Župan promašuje jedanaesterac, točnije, Radman ga brani. Iako je Zadar u tom periodu igre bio dominantniji i bolji, sreća nije bila na zadarskoj strani.

Samo osam minuta prije kraja, zadarske muke okončala su braća Sharbini. Anas je dobro proigrao brata Ahmada koji zabija Vukoviću za konačnih 2-1. Do kraja utakmice Zadrani nisu imali izglednijih prilika, pa je tako u kišnoj Rijeci Zadar još jednom poražen, a dno tablice i dalje čvrsto drže Zadrani sa samo 16 bodova, 19 bodova ima predzadnja Croatia iz Sesveta.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.