Farmer nije nastupio protiv FMP-a
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 28.2.2009 u 6:53.
ZDNews.hr

Screenshots: Adriaticbasketball.com


Prema statistici objavljenoj na službenom portalu NLB lige, Desmon Farmer službeno nije nastupio u utakmici FMP-a i Zadra, a Vladimer Boisa, novo pojačanje u redovima Zadra postigao je 25 koševa. Gruzijac je, prema pisanju Adriaticbasketball.com portala slobodna bacanja gađao je 9/9, skupio je 4 skoka, jednom je ukrao loptu, jednom ju je izgubio, napravio je pet osobnih te je na njemu napravljeno šest faulova. Ukupni učinak, mjeren u valorizaciji je 23.

U službenoj statistici NLB lige nakon utakmice Fmp-a i Zadra (82-78), kao što smo već naveli, nigdje nema Desmona Farmera, čovjeka koji je na utakmici postigao 13 koševa, ili ga nitko nije vidio?

Unatoč tome što nikakvog prijenosa na službenim stranicama NLB lige nije bilo (net casting), novinari su do rezultata za vrijeme utakmice morali dolaziti služeći se alternativnim metodama (teletext, razmjenivanje sms poruka s osobljem KK Zadar i Zadranima u dvorani), a na kraju su počašćeni s netočnom statistikom, statistikom koja na službenim stranicama NLB lige nije ispravljen do zaključivanja ovog članka...

Evo i ispravne statistike koja se u međuvremenu pojavila na portalu Slobodne Dalmacije:

FMP: Živanović, Labović (18), Marković, Lazić (9), Ilić, Raduljica (13), Protić (21), Musli, Samardžiski(12), Jeremić(9) , Milutinović, Stamenković.

ZADAR: Rančić (4), Perić(10), Stipčević(7), Johnson(8), Prostran, Gečevski (20), Olivari, Ružić(2), Macura(2), Car, Farmer (13), Boisa(12).

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.