FMP - Zadar 82-78, srušeni snovi o Final Fouru i Euroligi?
Piše: H.B. | Objavljeno 27.2.2009 u 19:46.
ZDNews.hr

Foto: ZadarSport (arhiva)


Isprika korisnicima radi otežanog rada portala i foruma

Radi prevelike posjećenosti za vrijeme utakmice FMP – Zadar, portal i forum radili su otežano. Ovom prilikom se ispričavamo svim posjetiteljima ZadarSport radi otežanog i sporijeg rada portala i foruma.
Izabranici Zmage Sagadina doživjeli su poraz na gostovanju u Beogradu od momčadi FMP-a, a poraženi su rezultatom 82-78. Lošim pristupom i gotovo nikakvim otvaranjem utakmice Zadrani su već na kraju prve četvrtine gubili 17 koševa razlike (28-11).

Iako su Zadrani ostale tri četvrtine pobijedili, to nije bilo dovoljno za pobjedu protiv danas boljeg i jačeg FMP-a. Na poluvrijeme se otišlo s rezultatom 48-35 za domaću momčad. U drugom dijelu Zadar je pokušavao dohvatiti prednost izgubljenu u prvoj četvrtini, no to je bio pretežak zadatak za košarkaše Zadra pa se tako u posljednju dionicu ušlo s rezultatom 65-54 za FMP.

U posljednjoj četvrtini Zadrani su došli na samo pola koša zaostatka (70-69), no FMP je i tu bio spretniji te se vrlo brzo odmaknuo na nekoliko koševa prednosti, što su sačuvali do kraja utakmice. Konačan rezultat bio je 82-78 za FMP.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.