Hrvoje Perić: "Ne treba podcijeniti FMP, no mi smo bolji"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 26.2.2009 u 23:59.
ZDNews.hr

Hrvoje Perić Foto: ZadarSport (arhiva)


Marčinković 7, Car 24, Boisa 44

Kako je i objavljeno na službenim stranicama NLB lige, Pavle Marčinković registriran je pod brojem 7, Marko Car nosit će broj 24, dok će Vladimer Boisa na leđima nositi bivši broj suspendiranog igrača KK Zadar Dejana Ivanova - 44.
Hrvoje Perić, jedan od junaka velike zadarske pobjede nad Unicsom iz Kazana u razgovoru za ZadarSport, uoči utakmice s FMP-om kazao je kako je Zadar bolji i kvalitetniji, no naglašava kako se sprski FMP nikako ne smije podcijeniti. Kazao je i kako je uvjeren da će se Boisa i Car što prije uklopiti u momčad.

'Spremamo se za ovu utakmicu kao da nam je posljednja'

- Odradili smo treninge u Beogradu, spremamo se za utakmicu s FMP-om kao da nam je posljednja. Znamo koliko navijačima i svima u Zadru znači sve vezano uz KK Zadar i pokušat ćemo se doma vratiti s novom pobjedom. Pobjeda protiv Unicsa nije bila slučajna, to je plod rada trenera Sagadina i uvjeren sam da ćemo napredovati sve više i više.

'Kvalitetniji smo od FMP-a, no ne smijemo ih podcijeniti'

- FMP sigurno ne smijemo olako shvatiti, to je sigurno, njihova najveća prednost je ta što igraju kod kuće, dok su sve ostale prednosti na našoj strani. Mi smo kvalitetnija momčad i pokušat ćemo sve što je u našim rukama i nogama da pobijedimo u subotu, znamo da neće biti lako, no dat ćemo sve od sebe.

'Trenirali Boisa, Car i Farmer'

- Boisa, Car i Farmer trenirali su danas s nama, moram kazati kako su nam oni dobro došli iz razloga što će trener moći više rotirati, a siguran sam i da se radi o dobrim igračima koji će nam moći pomoći što se tiče igre također. Farmer se već uklopio u momčad, dok će Boisa i Car vrlo brzo postati 'pravi' dio momčadi, siguran sam da će se jako brzo uklopiti. Po onome što sam danas vidio, dečki se trude i svi daju svoj maksimum, kao i ostali igrači. Disciplina u momčadi je na visokoj razini i dosta ozbiljno smo shvatili utakmicu s FMP-om.

'Prava momčadska pobjeda protiv Unicsa'

- Dobro, ne bih izdvajao nikoga posebno, rekao bih da je to bila jedna velika pobjeda kolektiva. Naš mukotrpan rad isplatio se u toj utakmici i pokazali smo sami sebi, što je najvažnije, da možemo i da znamo. Todor je odigrao fenomenalno, Rančić je u ključnim trenucima zabio onu tricu, te povezao seriju slobodnih bacanja, Macura je odlično na petici odigrao, Toni, Rok, Juby i Tome, svi smo dobro odigrali, u visokom ritmu - zaključio je Perić

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.